Goedkope stukadoor
Stukadoorsbedrijf Gogov

Wij zijn Team Gogov

De beste stuc & schilderbedrijf in heel Nederland.

De kosten voor stukwerk bestaan voor ongeveer 85% uit arbeid (uren van personeel). De overige kosten zijn opgebouwd uit materiaal zoals stucgips, stucprofielen en gaas. Wij zijn een goedkope stukadoor, omdat we weten hoe we efficiënt moeten werken, besparen op de plekken waar het kan, zonder in te leveren op kwaliteit. Hieronder geven we een paar voorbeelden waarom ons stukadoorsbedrijf goedkoop is:

  • We komen uit Rotterdam en rijden samen naar opdrachtgevers;
  • We voeren stukwerkklussen in zo kort mogelijke tijd uit;
  • We rijden in simpele bussen met weinig luxe;
  • We kopen materiaal voordelig in bij groothandels;
  • We maken nagenoeg geen kosten voor reclame.

Uurprijs of per m²

Kosten van een stukadoor

Een schilderklus voor binnen bestaat meestal uit het schilderen van muren / plafonds (latex) en houtwerk (lak). Over het algemeen baseert een schilder zijn prijs op de oppervlakte van het te schilderen deel, rekening houdend met het aantal aan te brengen lagen. Een goedkope schilder rekent minder dan € 35,- per uur. Daar komen wel vaak nog de kosten voor het materiaal bij. Zeker als er met A-kwaliteit verf gewerkt wordt.

Wij hanteren meestal met een lage prijs per m², zodat u vooraf weet waar u qua kosten aan toe bent. Schilderwerk voeren wij al uit vanaf € 7,50 per vierkante meter. Dat is inclusief materiaal, steigers en professionele verf (Sikkens). Hierdoor zijn we een zeer goedkope schilder, kijkend naar de kwaliteit van ons schilderwerk.

Alleen met A-merken

Goedkoop én kwaliteit

Goedkoop hoeft écht geen duurkoop te zijn! Wij bewijzen graag het tegendeel. Onze stukadoors en schilders zijn opgeleide vakmannen en gebruiken louter materiaal van A-kwaliteit. Onze voorkeur gaat uit naar lakken van Sigma en latex (en rollers) van Sikkens. Deze hoogwaardige verf schildert makkelijk, waardoor verfstreken mooi in elkaar over lopen. Hierdoor zijn verfbewegingen (banen) na het drogen onzichtbaar. Ten aanzien van acrylaatkit gebruiken we de producten van Den Braven. Bijvoorbeeld van het type 'wet-on-wet' om vlot door te kunnen werken. Wat betreft afplaktape kiezen we voor Kip of Tesa. Deze tape is goed aan te brengen (ook in de hoeken) en de subtiele kleefkracht zorgt evoor dat pas geschilderde verflagen netjes op hun plek blijven zitten bij het lostrekken na afloop.

Goedkoop

We zijn één van de Beste schilders en stukadoors die Nederland rijk is.

Vakkundig

Ons stuc- en sauswerk is van topkwaliteit. Stucen en schilderen is ons jong geleerd.

Snel

Onze hele familie is stukadoor of schilder. Met een groot team, ben je snel klaar.

Gewaardeerd

Onze klanten waarderen ons werk op Facebook en Werkspot met een 9,2 gemiddeld.

"Heel erg tevreden met het resultaat. De mannen van Gogov zijn flexibel en hebben heel net werk afgeleverd. De volgende keer zal ik ze opnieuw inschakelen."

Pascal Vergeer
30 november 2017

"Heel goed gedaan. Zijn werknemers zijn heel aardig en werken snel en secuur. In twee dagen tijd hebben zij een hele etage van 200 m2 gestuct."

19 september 2018

"Het zijn snelle, harde en eerlijke werkers tegen een erg lage prijs. Het eindproduct is er goed en ze hebben goede materialen gebruikt. Erg strak geworden!"

2 maart 2018

Contact met goedkope stukadoor

Heeft u een vraag over voordelig stukwerk? Of wilt u een een offerte opvragen voor het uitvoeren van een goedkope stukklus?

Het werkt voor ons het makkelijkst als u even mobiel belt met Asen Gogov op 06 - 1412 7780. Hij kan u vaak direct te woord staan en van antwoord voorzien. Indien hij niet opneemt, is hij waarschijnlijk aan het werk. U kunt dan een bericht via SMS of WhatsApp-bericht sturen. Eventueel met een aantal foto's van de ruimtes die u geschilderd wilt hebben. Hij neemt dan z.s.m. contact met u op.

Stuur een bericht

Versturen
Gogov • goedkope stukadoor en schilder

Gogov Stukadoor & Schilderbedrijf is één van de goedkoopste, maar beste stukadoors en schilders in heel Nederland.

Klussenbedrijf Gogov

Dr. Zamenhofstraat 19A
3112 ZH Schiedam
KVK: 50964178
BTW: NL264589208B01

06 - 1412 7780 (Asen Gogov)
06 - 4077 5527 (Hristo Gogov)
gogovklusbedrijf@live.nl
Beoordeling 9,2 op Werkspot