Goedkope schilder

Het goedkoop schilderen van uw muren en plafonds

U kunt bij ons naast stucwerk ook terecht voor uw schilderwerk. Indien we uw muren, plafonds, kozijnen of deuren mogen schilderen, kunt u topkwaliteit verwachten. We snijden altijd alle hoekverbindingen in en vullen deze met acrylaatkit, ter voorkoming van scheuren. Dat doen we altijd tegen een lage prijs. Neem contact met ons op om te bespreken hoe voordelig het is om uw schilderwerk uit te voeren.

prijsopgave schilderwerk

Redenen om ons schildersbedrijf in te schakelen

U kunt ons inschakelen voor zowel uw binnen- als buitenschilderwerk. Wij functioneren namelijk als een compleet schildersbedrijf. Bent u benieuwd naar ons totaalpakket van schilderen en stucen? Om te beginnen werken we niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Wij onderscheiden ons van de rest door de beste verf en materialen te gebruiken. Ook gebruiken wij de nieuwste technieken zoals verfspuiten en moderne stucprofielen. Tot slot gebruiken wij altijd onze eigen steiger en professionele middelen. U heeft dus geen extra kosten!

Onze schilder voor al uw binnenschilderwerk

Wilt u onze ervaren schilder inschakelen voor uw binnenschilderwerk? Neem dan direct contact op met ons, wij zijn namelijk ook een schildersbedrijf. Wij horen graag van u en geven u graag advies over het verven van wanden en welke verf u het beste kunt gebruiken. Ook kunnen we u adviseren op het gebied van het sausen en pleisteren van wanden en plafonds. Bel naar 06-14127780 en schakel de schilder van ons schildersbedrijf in voor al het benodigde binnenschilderwerk!

Gogov • goedkope stukadoor en schilder

Gogov Stukadoor & Schilderbedrijf is één van de goedkoopste, maar beste stukadoors en schilders in heel Nederland.

Klussenbedrijf Gogov

Dr. Zamenhofstraat 19A
3112 ZH Schiedam
KVK: 50964178
BTW: NL264589208B01

06 - 1412 7780 (Asen Gogov)
06 - 4077 5527 (Hristo Gogov)
gogovklusbedrijf@live.nl
Beoordeling 9,2 op Werkspot
Bekijk alle werklocaties