Stucplinten plafond

Het aanbrengen van gestucte plinten op plafonds

Houd  u van een klassiek detail? Met een gestucte plafondplint kunt u het rijke verleden terugbrengen in uw huis of kantoor. Stucplinten kunnen zo dik of breed uitgevoerd worden als u wenst. Ook in moderne huizen kan een gestucte plint de uitstraling af maken.. Onze goedkope stukadoors kunnen uw plafonds voorzien van sierplinten van topkwaliteit.

prijs stucplinten

Plint & Ornamenten

Stuc-plinten zijn een extra aanvulling op het pleisterwerk, met de stuc-plinten wordt een lijnen-spel gecreeerd waardoor het een wat statige uitstraling krijgt. Stucplinten kunnen op vrijwel ieder gepleisterd plafond worden aangebracht. Lijsten en ornamenten geven net dat beetje extra sfeer en warmte in huis. De onmisbare finishing touch een ruimte meer karakter geeft.

Platte plint  (Plintlijst)

Een platte plint is een rechte strakke lijst van ronde de 10 cm. breed en 1 cm. dik die wordt aangebracht op het plafond tegen de wanden.Deze platte plint stukadoren wij meestal maar kunnen ook geplakt worden net zoals perklijsten. Je hebt ze in veel verschillende soorten en maten, met 1 of meerdere sprongen, wat een leuk effect geeft aan het plafond.

Gogov • goedkope stukadoor en schilder

Gogov Stukadoor & Schilderbedrijf is één van de goedkoopste, maar beste stukadoors en schilders in heel Nederland.

Klussenbedrijf Gogov

Dr. Zamenhofstraat 19A
3112 ZH Schiedam
KVK: 50964178
BTW: NL264589208B01

06 - 1412 7780 (Asen Gogov)
06 - 4077 5527 (Hristo Gogov)
gogovklusbedrijf@live.nl
Beoordeling 9,2 op Werkspot
Bekijk alle werklocaties