Contact

Neem contact op

Heeft u een vraag of stucwerk of schilderwerk? Bent u benieuwd naar onze referenties? Wilt u een een offerte opvragen voor een klus?

Het werkt voor ons het makkelijkst als u even mobiel belt met Asen Gogov op 06 - 1412 7780. Hij kan u vaak direct te woord staan en van antwoord voorzien. Indien hij niet opneemt, is hij waarschijnlijk aan het werk. U kunt dan een bericht via SMS of WhatsApp sturen. Eventueel met een aantal foto's van de ruimtes die u gestuct of geschilderd wilt hebben. Hij neemt dan z.s.m. contact met u op.

Stuur ons een bericht

Offerte voor stucen en verven

Wat kost het stucen van een huis?

Wat kost het laten stucen van mijn wanden/muren en plafonds? Of wat kost het om mijn plafond te laten stucen? Wij krijgen vaak vragen over wat dit kost. Het beste om een duidelijke prijs voor het stuckwerk te krijgen is om met ons contact op te nemen voor een vrijblijvende offerte/prijsindicatie. 

De hoogte van de offerte hangt ook af van de ondergrond en de gewenste afwerking die u graag wilt hebben op uw muren of plafonds. Vervolgens krijgt u van ons, Stukadoor Gogov, een offerte voor de kost van het stucen en/of verven van uw wanden en plafonds.

Wil u zo snel mogelijk de prijs weten van uw stuckwerk, bel ons dan direct via de onderstaande knop.

Gogov • goedkope stukadoor en schilder

Gogov Stukadoor & Schilderbedrijf is één van de goedkoopste, maar beste stukadoors en schilders in heel Nederland.

Klussenbedrijf Gogov

Dr. Zamenhofstraat 19A
3112 ZH Schiedam
KVK: 50964178
BTW: NL264589208B01

06 - 1412 7780 (Asen Gogov)
06 - 4077 5527 (Hristo Gogov)
gogovklusbedrijf@live.nl
Beoordeling 9,2 op Werkspot
Bekijk alle werklocaties