Op zoek naar de goedkoopste schilder?

Wij zijn de goedkoopste schilder

Bespaar tot 40% op uw schilderwerk!

Schilderkosten bestaan voor minimaal 85% uit arbeid. De rest van de kosten betreft materiaal (kwasten, rollers, tape, verfbakken, etc.) en verf. Wij zijn de goedkoopste schilder, omdat we efficiënt werken en besparen waar het kan, zonder in te leveren op kwaliteit. Een paar voorbeelden waarom ons schildersbedrijf het goedkoopst is:

  • We wonen in Rotterdam en carpoolen naar opdrachtgevers;
  • We voeren opdrachten in zo kort mogelijke tijd uit;
  • We rijden in bedrijfswagens zonder veel poespas;
  • We kopen materiaal en verf voordelig in bij groothandels;
  • We maken geen kosten voor reclame.

Per uur of m²

Wat kost een schilder?

Binnenschilderwerk bestaat uit wanden, plafonds en lakwerk. Schilders baseren hun prijs meestal op de oppervlakte van hetgeen ze moeten schilderen, rekening houdend met het aantal lagen dat ze moeten aanbrengen. Prijzen van schilders liggen meestal tussen de € 35,- en € 50  per uur. Daarboven komen vaak nog de kosten voor het materiaal. Zeker als er gewerkt wordt met een hoge kwaliteit verf.

Wij werken meestal met een lage prijs per vierkante meter, zodat je vooraf weet waar je aan toe bent. Wij schilderen al voor een prijs vanaf € 7,50 per m². Dat is inclusief materiaal, steigers en professionele verf (Sikkens). Hierdoor zijn we de goedkoopste schilder van Nederland, zeker als we kijken naar de kwaliteit van ons schilderwerk.

Kwaliteit met A-merken

Goedkoop én goed

We kennen het gezegde maar al te goed: goedkoop is duurkoop. Wij bewijzen graag het tegendeel. Buiten het feit dat onze stukadoors en schilders opgeleide vakmannen zijn, gebruiken we enkel materiaal van A-kwaliteit. Onze voorkeur gaat uit naar Sigma voor lak en Sikkens voor latex en rollers. Deze verf schildert makkelijk en de verfstreken lopen mooi in elkaar over, waardoor verfbewegingen na het drogen onzichtbaar zijn. Voor acrylaatkit gebruiken we de producten van Den Braven. Bijvoorbeeld wet-on-wet om vlot door te kunnen werken. Bij afplaktape kiezen we voor Tesa of Kip. Deze tape is goed aan te brengen (ook in de hoeken) en zorgt evoor dat pas geschilderde verflagen netjes op de muur blijven zitten bij het lostrekken.

Goedkoop

We zijn één van de Beste schilders en stukadoors die Nederland rijk is.

Vakkundig

Ons stuc- en sauswerk is van topkwaliteit. Stucen en schilderen is ons jong geleerd.

Snel

Onze hele familie is stukadoor of schilder. Met een groot team, ben je snel klaar.

Gewaardeerd

Onze klanten waarderen ons werk op Facebook en Werkspot met een 9,2 gemiddeld.

"Heel erg tevreden met het resultaat. De mannen van Gogov zijn flexibel en hebben heel net werk afgeleverd. De volgende keer zal ik ze opnieuw inschakelen."

Pascal Vergeer

30 november 2017

"Heel goed gedaan. Zijn werknemers zijn heel aardig en werken snel en secuur. In twee dagen tijd hebben zij een hele etage van 200 m2 gestuct."

Shanand Ramnares

19 september 2018

"Het zijn snelle, harde en eerlijke werkers tegen een erg lage prijs. Het eindproduct is er goed en ze hebben goede materialen gebruikt. Erg strak geworden!"

Tim van Harras

2 maart 2018

Contact met de schilder

Heeft u een vraag over schilderwerk? Of wilt u een een offerte opvragen voor het uitvoeren van een goedkope schilderklus?

Het werkt voor ons het makkelijkst als u even mobiel belt met Asen Gogov op 06 - 1412 7780. Hij kan u vaak direct te woord staan en van antwoord voorzien. Indien hij niet opneemt, is hij waarschijnlijk aan het werk. U kunt dan een bericht via SMS of WhatsApp-bericht sturen. Eventueel met een aantal foto's van de ruimtes die u geschilderd wilt hebben. Hij neemt dan z.s.m. contact met u op.

Stuur een bericht

Versturen
Gogov • goedkope stukadoor en schilder

Gogov Stukadoor & Schilderbedrijf is één van de goedkoopste, maar beste stukadoors en schilders in heel Nederland.

Klussenbedrijf Gogov

Dr. Zamenhofstraat 19A
3112 ZH Schiedam
KVK: 50964178
BTW: NL264589208B01

06 - 1412 7780 (Asen Gogov)
06 - 4077 5527 (Hristo Gogov)
gogovklusbedrijf@live.nl
Beoordeling 9,2 op Werkspot
Bekijk alle werklocaties