Muren stuken

Het goedkoop stucen of stukadoren van uw muren

Wat is er nou mooier dan strak gestucte muren? Als je wanden goed gestuct en geschilderd zijn, tilt dat de kwaliteit van je huis of appartement flink omhoog. Onze goedkope stukadoors kunnen je muren voor een lage prijs voorzien van een optimale laag stucwerk. Uiteraard houden we rekening met eisen die aan de ruimte gesteld worden.

Prijs muren stucen

Voorbereiding

Voorbereiding stucen Gogov

Wij zorgen eerst dat de muren schoon en stofvrij zijn en behandelen het dan met een voorstrijkmiddel. Onze geïsoleerde 
voorstrijkmiddel zorgt ervoor dat het gipspleister goed blijft plakken en er minder vocht in de muur trekt. ook maken wij gebruik van brede gaasband op alle hoeken en scheuren voor extra stevigheid.

Stucprofielen

Stucprofiel

Voor de hoeken gebruiken wij ijzeren en roesvrije stucprofielen, die wij waterpas op de muur afstellen. De hoekprofielen zorgen voor extra bescherming en zijn inbegrepen in de prijs.

Stucen

Muren stucen

Wij maken alleen gebruik van de beste materialen van het merk Knauf. Wij zorgen tijdens het reien voor een spiegelglad oppervlak.

Afwerking

Nadat de stuclaag stevig is geworden, werken wij het af met een spackmes, waarna wij een Topfinish laag laag aanbrengen. Hierdoor kunt u dan ook hoge kwaliteit verwachten met de oplevering. Ook laten wij altijd de woning opgeruimd en schoon achter.

Gogov • goedkope stukadoor en schilder

Gogov Stukadoor & Schilderbedrijf is één van de goedkoopste, maar beste stukadoors en schilders in heel Nederland.

Klussenbedrijf Gogov

Dr. Zamenhofstraat 19A
3112 ZH Schiedam
KVK: 50964178
BTW: NL264589208B01

06 - 1412 7780 (Asen Gogov)
06 - 4077 5527 (Hristo Gogov)
gogovklusbedrijf@live.nl
Beoordeling 9,2 op Werkspot
Bekijk alle werklocaties