Stucen (stukadoren)

Het goedkoop stucen van uw muren en plafonds

U bent bij ons aan het juiste adres voor het stucen van uw muren en plafonds. Of het nou gaat om raapwerk of een flinterdun laagje finish: bij ons kunt u topkwaliteit stucwerk verwachten tegen de laagst mogelijke prijs. Neem contact met ons op om de wensen van uw stukadoorswerk te bespreken.

Prijsopgave stucwerk
Muren stucen

Muren stucen

Wat is er nou mooier dan strak gestucte muren? Onze goedkope stukadoors kunnen je muren voor een lage prijs voorzien van een laag stucwerk.

Plafonds stucen

Plafonds stucen

Bent u uitgekeken op de V-naden of gipsplaten op uw plafond? Laat uw plafonds glad stucen! Ons stucwerk is waarschijnlijk voordeliger dan u denkt.

schilder gogov

Stucplinten

Houdt u van de klassieke uitstraling van een stucplint? Wij brengen ze aan! Ook in moderne interieurs kan een gestucte plint prachtig staan.

Goedkoop

We zijn één van de Beste schilders en stukadoors die Nederland rijk is.

Vakkundig

Ons stuc- en sauswerk is van topkwaliteit. Stucen en schilderen is ons jong geleerd.

Snel

Onze hele familie is stukadoor of schilder. Met een groot team, ben je snel klaar.

Gewaardeerd

Onze klanten waarderen ons werk op Facebook en Werkspot met een 9,2 gemiddeld.

Meer over onze werkzaamheden als stukadoor

Als stukadoorsbedrijf actief in onder andere Rotterdam, Utrecht en Den haag zorgen wij voor een perfecte wandafwerking. Immers, goed stucwerk zorgt voor jaren woonplezier en de waarde van uw huis. Ook is goed stucwerk belangrijk voor de afwerking daarna. Het stucwerk  van onze stukadoor is onberispelijk, duurzaam en zal voor een sfeervolle uitstraling in uw woning zorgen. Al onze stukadoorswerkzaamheden worden door onszelf uitgevoerd, waardoor wij de kwaliteit hoog kunnen houden.

Ook staat u nauw in contact met de stukadoor, waardoor er een vertrouwde band ontstaat. Dit is voor u als klant en ons als bedrijf prettig. Ook de afwerking na het stucwerk kan door ons stukadoorsbedrijf verzorgd worden. Zo kunnen wij uw muren of plafonds voorzien van schilderwerk, waardoor uw huis of bedrijfspand er weer goed uitzien. Vraag gerust eens een offerte aan bij Gogov, stukadoorsbedrijf in Rotterdam, Utrecht en Dan Haag.

Muren

Ongeacht de kwaliteit van uw muur, wij maken het weer prachtig.

Bekijken

Plafonds

Doorgaans hanteren wij dezelfde tarieven als muren!

Bekijken
Verven wanden en plafonds

Schilderwerk

Ook voor al uw schilderwerk kunt u bij ons terecht.

Bekijken

Waarom goed stukadoorswerk zo belangrijk is

Stucwerk aanbrengen is een specialistische klus. Mooi glad stucwerk kan een huis geheel afmaken zodat uw muren en plafonds hierna geschilderd of gespoten kunnen worden met latexverf. Het is dus erg aan te raden deze klus uit te besteden aan onze professionals. Zij verrichten al jaren allerhande stukadoorswerk.

Een wand of plafond moet natuurlijk worden voorzien van goed stucwerk met de juiste hechting. Een wand of plafond van gips kunt u zien als een huid. De gipslaag heeft poriën die moeten ademen om zo vocht door te kunnen laten. Daarom is het van zeer hoog belang dat ook de juiste latex verf over het aangebrachte stucwerk wordt aangebracht (damp-doorlatend).

Gogov als stukadoor voor al uw stucwerk

Wij werken vakkundig, hebben uw wensen voortdurend centraal staan en werken met de meest hoogwaardige en duurzame materialen. Wilt u weten wat er met uw project mogelijk is op het gebied van stucwerk van mure en plafonds? Wij geven u graag de gewenste inspiratie, zodat u straks precies over dat stucwerk beschikt dat perfect bij uw wensen aansluit. Uiteraard volbrengen wij desgewenst ook graag het bijbehorende schilderwerk voor een compleet resultaat.

Gogov • goedkope stukadoor en schilder

Gogov Stukadoor & Schilderbedrijf is één van de goedkoopste, maar beste stukadoors en schilders in heel Nederland.

Klussenbedrijf Gogov

Dr. Zamenhofstraat 19A
3112 ZH Schiedam
KVK: 50964178
BTW: NL264589208B01

06 - 1412 7780 (Asen Gogov)
06 - 4077 5527 (Hristo Gogov)
gogovklusbedrijf@live.nl
Beoordeling 9,2 op Werkspot
Bekijk alle werklocaties