Stukadoor Utrecht
Zoekt u een goedkope stukadoor in Utrecht?

Stukadoor Utrecht

Wat is de prijs van een goedkope stucadoor?

De grootste kostenpost van stucwerk (zo'n 85%) bestaat uit uren van personeel (arbeid). De rest van de kosten betreffen de inkoop van materiaal als stucgips, stucprofielen en gaas. Wij stucen goedkoop in Utrecht, omdat we efficiënt werken en besparen op de juiste plekken zonder aan kwaliteit in te leveren. Hierom zijn we de goedkoopste Utrechtse stucadoor:

  • We carpoolen voor opdrachten in midden-Nederland (Utrecht);
  • We stucen in een zo kort mogelijke tijd;
  • We rijden in simpele bussen met weinig luxe;
  • We kopen materiaal voordelig in bij groothandels;
  • We maken nagenoeg geen kosten voor reclame.

Uurprijs of per m²

Kosten van een stukadoor in Utrecht

Waarschijnlijk is één van de eerste vragen die u zich stelt bij de afweging om een stukadoor in te huren rondom Utrecht: wat kost een stukadoor eigenlijk?

Die vraag kan eigenlijk pas beantwoord worden als duidelijk is wat er precies moet gebeuren. De keuze voor het afwerken van wanden en plafonds is groot met behangklaar stucen, sausklaar stucen, sierpleister aanbrengen, plafonds stucen en raapwerk.

Afhankelijk van uw wensen en de conditie van de muren en plafonds, kunnen we u adviseren en een prijs afgeven. Meestal hanteren we een lage prijs per m², zodat u vooraf weet waar u qua kosten aan toe bent. Stucwerk voeren wij al uit vanaf € 7,50 per vierkante meter. Dat is inclusief materiaal en steigers.

Alleen met A-merken

Kwaliteit van stuwerk in Utrecht

Goedkoop hoeft écht geen duurkoop te zijn! Wij bewijzen graag het tegendeel. Onze stukadoors en schilders zijn opgeleide vakmannen en gebruiken louter materiaal van A-kwaliteit. We houden de laatste technieken op stucgebied in de gaten en kunnen op die manier aan praktisch iedere wens voldoen.

Onze stukadoors zullen voordat ze aan een klus beginnen altijd de vloeren, ramen en vensterbanken afdekken om schade te voorkomen en zaken niet onnodig vies te maken. De stukadoors hebben een gedegen kennis van de vereiste voorbehandeling, voeren het stucwerk uit met het juiste gereedschap en gebruiken de beste materialen die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn (Knauf).

Goedkoop

We zijn één van de Beste schilders en stukadoors die Nederland rijk is.

Vakkundig

Ons stuc- en sauswerk is van topkwaliteit. Stucen en schilderen is ons jong geleerd.

Snel

Onze hele familie is stukadoor of schilder. Met een groot team, ben je snel klaar.

Gewaardeerd

Onze klanten waarderen ons werk op Facebook en Werkspot met een 9,2 gemiddeld.

"Heel erg tevreden met het resultaat. De mannen van Gogov zijn flexibel en hebben heel net werk afgeleverd. De volgende keer zal ik ze opnieuw inschakelen."

Pascal Vergeer

30 november 2017

"Heel goed gedaan. Zijn werknemers zijn heel aardig en werken snel en secuur. In twee dagen tijd hebben zij een hele etage van 200 m2 gestuct."

Shanand Ramnares

19 september 2018

"Het zijn snelle, harde en eerlijke werkers tegen een erg lage prijs. Het eindproduct is er goed en ze hebben goede materialen gebruikt. Erg strak geworden!"

Tim van Harras

2 maart 2018

Contact opnemen

Heeft u een vraag over uw huis of nieuwbouwwoning in Utrecht? Of wilt u een een offerte opvragen voor een stukadoorsbedrijf dat in Utrecht werkt?

Het werkt voor ons het prettigst als u even mobiel belt met Asen Gogov op 06 - 1412 7780. Hij kan u vaak direct te woord staan en van antwoord voorzien. Indien hij niet opneemt, is hij waarschijnlijk aan het werk. U kunt dan een bericht via SMS of WhatsApp-bericht sturen. Eventueel met een aantal foto's van de ruimtes die u geschilderd wilt hebben. Hij neemt dan z.s.m. contact met u op.

Stuur een bericht

Versturen
Gogov • goedkope stukadoor en schilder

Gogov Stukadoor & Schilderbedrijf is één van de goedkoopste, maar beste stukadoors en schilders in heel Nederland.

Klussenbedrijf Gogov

Dr. Zamenhofstraat 19A
3112 ZH Schiedam
KVK: 50964178
BTW: NL264589208B01

06 - 1412 7780 (Asen Gogov)
06 - 4077 5527 (Hristo Gogov)
gogovklusbedrijf@live.nl
Beoordeling 9,2 op Werkspot
Bekijk alle werklocaties