Stukadoor Pijnacker
Zoekt u een goedkope stukadoor in Pijnacker?

Stukadoor Pijnacker

Hoeveel kost een goedkope stukadoor in Pijnacker?

De prijs van stukwerk wordt grotendeels bepaald door uren van personeel (arbeid). De rest van de kosten betreft de inkoop van materiaal zoals stucgips, stucprofielen en gaas. Wij stuken goedkoop in Pijnacker, omdat we besparen op de juiste plekken zonder aan kwaliteit in te leveren. Hierom zijn we één van de goedkoopste Pijnacker stukadoors:

  • We carpoolen voor opdrachten in Pijnacker;
  • We stucen in een zo kort mogelijke tijd;
  • We rijden in simpele bussen met weinig luxe;
  • We kopen materiaal voordelig in bij groothandels;
  • We maken nagenoeg geen kosten voor reclame.

Kosten van stukadoor in omgeving Pijnacker

Wat kost een stukadoor in Pijnacker eigenlijk? Dat is waarschijnlijk is één van de eerste vragen die u zich stelt bij de afweging om een stukadoor in te huren.

Die vraag kunnen we eigenlijk pas beantwoorden als duidelijk is wat er precies gestuct moet gebeuren. De keuze voor het afwerken van wanden en plafonds is groot met behangklaar stucen, sausklaar stucen, sierpleister aanbrengen, plafonds stucen en rapen.

Afhankelijk van de conditie van de muren en plafonds én uw wensn, kunnen we u adviseren en de kosten begroten. Meestal hanteren we een lage prijs per m², zodat u vooraf weet waar u aan toe bent. Stucwerk brengen wij al aan vanaf € 7,50 per vierkante meter. Dat is inclusief materiaal en steigers.

Meer lezen

Kwaliteit van stucwerk in Pijnacker

Wij bewijzen graag dat goedkoop geen duurkoop hoeft te zijn. Onze stukadoors en schilders zijn opgeleide vakmannen en gebruiken louter materiaal van A-kwaliteit. We houden de laatste technieken op stucgebied en schilderwerk in de gaten en kunnen om die reden aan praktisch iedere wens voldoen.

Onze stukadoors zullen voordat ze aan een klus beginnen altijd de vloeren, ramen en vensterbanken afdekken om schade te voorkomen en zaken niet onnodig vies te maken. De stukadoors hebben een gedegen kennis van de vereiste voorbehandeling, voeren het stucwerk uit met het juiste gereedschap en gebruiken de beste materialen die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn (Knauf).

Meer lezen

Goedkoop

We zijn één van de Beste schilders en stukadoors die Nederland rijk is.

Vakkundig

Ons stuc- en sauswerk is van topkwaliteit. Stucen en schilderen is ons jong geleerd.

Snel

Onze hele familie is stukadoor of schilder. Met een groot team, ben je snel klaar.

Gewaardeerd

Onze klanten waarderen ons werk op Facebook en Werkspot met een 9,2 gemiddeld.

"Heel erg tevreden met het resultaat. De mannen van Gogov zijn flexibel en hebben heel net werk afgeleverd. De volgende keer zal ik ze opnieuw inschakelen."

Pascal Vergeer

30 november 2017

"Heel goed gedaan. Zijn werknemers zijn heel aardig en werken snel en secuur. In twee dagen tijd hebben zij een hele etage van 200 m2 gestuct."

Shanand Ramnares

19 september 2018

"Het zijn snelle, harde en eerlijke werkers tegen een erg lage prijs. Het eindproduct is er goed en ze hebben goede materialen gebruikt. Erg strak geworden!"

Tim van Harras

2 maart 2018

Contact opnemen

Heeft u een vraag over uw huis of nieuwbouwwoning in Pijnacker? Of wilt u een een offerte opvragen voor een stukadoorsbedrijf dat in omgeving Pijnacker werkt?

Het werkt voor ons het prettigst als u even mobiel belt met Asen Gogov op 06 - 1412 7780. Hij kan u vaak direct te woord staan en van antwoord voorzien. Indien hij niet opneemt, is hij waarschijnlijk aan het werk. U kunt dan een bericht via SMS of WhatsApp-bericht sturen. Eventueel met een aantal foto's van de ruimtes die u geschilderd wilt hebben. Hij neemt dan z.s.m. contact met u op.

Stuur een bericht

Versturen
Gogov • goedkope stukadoor en schilder

Gogov Stukadoor & Schilderbedrijf is één van de goedkoopste, maar beste stukadoors en schilders in heel Nederland.

Klussenbedrijf Gogov

Dr. Zamenhofstraat 19A
3112 ZH Schiedam
KVK: 50964178
BTW: NL264589208B01

06 - 1412 7780 (Asen Gogov)
06 - 4077 5527 (Hristo Gogov)
gogovklusbedrijf@live.nl
Beoordeling 9,2 op Werkspot
Bekijk alle werklocaties